• Het restaurant

  Eat, Drink, Enjoy!

 • La Truite d'Argent

  ook wel de laatste huiselijke herberg in de Ardennen...

  menu La Truite d'Argent Ardennen

  Dineren in La Truite d'Argent

  Restaurant 'The Kingdom of Dreams'

  Wanneer je in een Cabane of Vakantie Studio logeert, kun je als je op tijd reserveert ook in restaurant The Kingdom of Dreams gaan dineren.

  Je hoeft niet te kiezen, je eet gewoon wat de pot schaft! Een heerlijke en pure 3-gangen maaltijd. Wij koken van woensdag t/m zondag.

  Deze dagelijks wisselende maaltijd bestaat bijvoorbeeld uit bijzondere amuses & lokale gerechten zoals rode bietenmousse met fruitpeper, wortelgazpacho, een Ardens plateau van de lokale slager, soep van witloof met geuzebier, forel of claressefilet met een 'bite', konijn in Orvalsaus, een stoofpotje van everzwijnjong of eigen gerookte Pulled Porc.

   

  >>> Ons restaurant model op basis van 'vaststaand menu' heeft helaas tot gevolg dat menu aanpassingen niet mogelijk zijn.

   

  >>> Heb je een voedsel allergie; vraag voordat je reserveert wat er mogelijk is.

   

  Meer info over La Truite d'Argent: www.la-truite.com

 • Wie zijn wij?

  Bob Muileboom en Henja Govers van Herberg La Truite d'Argent

  Bib Muileboom & Henja Govers

  From Eindhoven to the woods

  Toen wij in november 1998 herberg La Truite d'Argent kochten hadden wij geen vermoeden dat er in deze vallei zo veel zou gaan gebeuren. In een vallei die ons nog elke dag betovert.

   

  En het was in deze vallei dat er fantastische mensen en leuke projecten op ons pad kwamen.
  De kleinschalige herberg is inmiddels een plek geworden waar het leven centraal staat en is een ontmoetingsplek voor gelijkgestemden. Er is een no-nonsense restaurant 'The Kingdom of Dreams' en de hotelkamers zijn vervangen door zelfstandige studio’s, Cabanes en Calets. We organiseren intieme concerten en de kers op de taart is ons jaarlijks festival La Truite Magique………en dat allemaal in een onwaarschijnlijk mooie natuur.