Van de tuin naar het bord

Een nieuwe fase in ons leven...

Toen ik nog een kindje was, mocht ik van mijn vader een klein tuintje in onze grote moestuin. 

Echter vanaf het moment dat ik zaadjes van de berenklauw in mijn tuintje plantte, ging het mis. De plant ging enorm woekeren en mijn vader trok de berenklauw met blote handen (!) uit mijn tuin. Enorme blaren op zijn handen en voor straf had ik geen moestuin meer ;-(

 Maarrr.. mijn liefde met de natuur ging nooit over. Wel was het pas jaren later dat het verlangen van een eigen moestuin weer begon te sluimeren. Het duurde echter nog jaren voordat er tijd vrij kwam. De opbouw van ons hotel, het organiseren van liveshows & ons festival LTM én het creëren van zelfvoorzienende accommodaties hielden Bob en mij goed bezig. 

Totdat dit voorjaar het moment van 'nu of nooit' voorbij kwam. De tijd was rijp was voor een moestuin MET serre. Allereerst heeft Bob de grond gefreesd met de tractor en ben ik een lading boeken gaan lezen. Want de nodige 'kennis vooraf' is essentieel want anders kan het alsnog gigantisch mis gaan met die leuke, gezellige tuin.... Want leuk & gezellig moet het wel zijn want waarom doe je het anders, toch? Inderdaad, een nieuwe fase in ons leven! Nog dichter bij de natuur; qua smaak, geur & leven! Straight from the heart, hoppa!

Moestuin voor restaurant La Truite d'Argent in Houffalize
Henja Govers - Herberg La Truite d'Argent
Henja Govers - moestuin Herberg La Truite d'Argent